top of page

CURSÍV ~ă (~i, ~e) (despre stil sau vorbire)  Care se caracterizează prin fluență, lipsă de efort; curgător; curent; fluent. 

CURSIVA EDUCATION isi doreste sa creeze o lume mai buna, in care oamenii inteleg intr-un mod creativ tehnologia si fenomenele si lucrand impreuna, le pun la lucru pentru a-si imbunatati viata de zi cu zi.

 

CURSIVA nu este doar un amuzament sau o modalitate de a petrece timpul liber, ci este un SISTEM EDUCATIONAL care le foloseste pe acestea doar ca pretext pentru acumularea, structurarea si sedimentarea CUNOSTINTELOR despre lucrurile din viata reala si a modului in care acestea FUNCTIONEAZA si INTERACTIONEAZA

Atelierele noastre sunt organizate pe trei categorii de varsta, corespunzand formelor de invatamant PRIMAR (6-10 ani), SECUNDAR (10-14 ANI) si LICEAL (14-18 ANI) intr-o curricula formata din module care combina concepte si principii din mai multe stiinte: stiintele naturii, fizica, chimie, matematica impreuna cu elemente de design de produs si inginerie, cu managementul de proiect si cu tehnologia si programarea. 

 

Conceptul de S.T.I.M. sta la baza a tot ceea ce facem iar el inseamna Stiinte, Tehnologie, Inginerie si Matematica, toate vazute interconectate, in loc de a fi studiate insilozat. In plus, tot ceea ce facem are o aplicatie practica imediata prin exemplificarea conceptelor si principiilor studiate prin programe software si mecanisme robotice.

 

Cursiva ofera copiilor de toate varstele oportunitatile de a invata tehnologie si sa deprinda abilitati de inginerie creativa, sa castige incredere in fortele proprii lucrand efectiv in echipe de proiect, sa-si exprime creativitatea si sa se amuze impreuna, si de ce nu, sa puna bazele unei viitoare cariere orientata spre noile tehnologii.

 

  • Ajuta copiii sa-si dezvolte abilitatile naturale de rezolvare a problemelor simple sau complexe de orice natura;

  • Incurajeaza copiii sa descopere singuri in ce fel functioneaza lucrurile si care este explicatia stiintifica;

  • Creeaza premizele unei viitoare orientari profesionale;

  • Motiveaza copiii sa invete cu placere, singuri sau la scoala, concepte de matematici si stiinte care le vor facilita imersiunea in lumea reala;

 

 

bottom of page