• b-facebook
  • Google+ Black Round
  • YouTube Black Round

© 2014 CURSIVA. This site is neither affiliated with nor endorsed by the LEGO Group. LEGO, MINDSTORMS, TECHNIC, and WEDO are registered trademarks of the LEGO Group©.

CURSIVA NU ESTE O JOACA

12 Jul 2014

CURSIVA nu este doar un amuzament sau o modalitate de a petrece timpul liber, ci este un SISTEM EDUCATIONAL care le foloseste pe acestea doar ca pretext pentru acumularea, structurarea si sedimentarea CUNOSTINTELOR despre lucrurile din viata reala si a modului in care acestea functioneaza si interactioneaza. 

Cursurile noastre sunt organizate intr-o curricula formata din module care acopera mai multe arii disciplinare: stiintele naturii, fizica, chimie, matematica, inginerie, tehnologie. Exista trei tipuri de module care trebuie parcurse gradual: IMERSIUNE SI INITIERE, PROIECTE SI ACTIVITATI, CREATII SI INOVATII.

In IMERSIUNE SI INITIERE, copiilor li se vor prezenta domeniile studiate la modul general, conceptele si principiile de baza si se vor realiza experimente si demonstratii practice ale acestor principii.

In PROIECTE SI ACTIVITATI, vor avea de construit diverse aplicatii practice ale unor concepte din stiinte, urmand un ghid deja existent si folosind metodologia de design Cursiva, elemente de management de proiect si munca de echipa.

In CREATII SI INOVATII este randul lor, cu experienta deja dobandita, ca pornind de la o idee rezultata dintr-un proces de brainstorming sa-si defineasca obiective si sa-si realizeze propriile proiecte si activitati pe care sa le perfectioneze (Kaizen).

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now