top of page

Termeni si conditii

1. Atelierele Cursiva sunt operate de societatea CURSIVA EDUCATION SRL cu adresa in Voluntari, Strada Drumul Bisericii nr.48, American Village Vila 50, judetul Ilfov, inscrisa la RC cu numarul J23/2368/2011 si avand CUI RO29080164.

 

2. Plata cursurilor se face anticipat in cuantum de 50% in momentul inscrierii, pentru rezervarea ferma a locurilor. Anularea inscrierii cu 5 zile sau mai mult inainte de inceperea primului atelier va da dreptul la rambursarea 100% a avansului. In cazul anularii cu mai putin de 5 zile inainte de inceperea primului atelier, avansul nu se ramburseaza.

 

3. Plata avansului se poate face cash cu telefon in prealabil pentru stabilirea locului platii.

 

4. Plata avansului se poate face prin transfer bancar in contul RO71 INGB 0000999902632989 deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, pe numele CURSIVA EDUCATION SRL. Dupa efectuarea transferului sunteti rugati sa confirmati plata, pentru o rezervare mai rapida.

 

5. Plata integrala se realizeaza cel tarziu in ziua primului atelier din modulul cumparat.

 

6. Absentele nu se recupereaza si nu se ramburseaza. Totusi, sumele corespunzatoare atelierelor neefectuate prin renuntare se vor reporta si vor fi luate in consideratie ca avans pentru o eventuala noua inscriere.

 

7. Prin bifarea acordului cu prezentele Termeni si conditii, sunteti de acord, in calitate de parinte sau tutore al copilului inscris, ca el sa participe la atelierele Cursiva, conform programului selectat de dvs. la inscriere.

 

8. La plecarea de la sala de curs, ne rezervam dreptul de a legitima persoana care preia copilul, daca aceasta este altcineva decat cea care l-a adus, si sa cerem o confirmare telefonica din partea persoanei care l-a inscris, la numarul de telefon mentionat in inscriere.

 

9. Prin bifarea acordului cu prezentele Termeni si conditii, sunteti de acord pentru aparitia eventuala, ocazionala, neevidentiata, neasociata cu numele dvs. sau al copilului, in fotografii sau productii video care pot aparea pe website, canalul youtube sau facebook page in scopuri de marketing.

 

10. Ne rezervam dreptul de a exclude in orice moment, cu rambursarea sumei corespunzatoare atelierelor nefectuate prin excludere, orice copil care are un comportament inadecvat fata de colegi si instructori, provocand conflicte fizice sau verbale, in mod repetat.

 

 

bottom of page